Nytt Album: Jenny Silver -Z

Äntligen klara och på onsdag 18/9 släpps skivan Jenny Silver – Z. Ett drömprojekt som till sist hittade hem: om- och nytolkningar av några av Monica Zetterlunds låtar. Producerad av eminenta musikerna Jens Back, Simon Ljungman, och mig själv på en hörna. Så här ser den ut som sagt och imorgon lägger jag upp en snutt att lyssna på från första singeln.

Bas: Martin Tronsson – Trummor: Tobias Tagesson – Keyboard: Jens Back – Gitarr och kör: Simon Ljungman Trumpet: Stefan Sporsén – Saxofon: Björn Almgren – Kör: Helena Ljungman – Sång: Jenny Silver

Bild

4 tankar om “Nytt Album: Jenny Silver -Z

   • Tack. Klart jag följer dig, har nog alltid gjort. Själva sitter jag och Irene på vår balkong, nyss ätit frukost. Ägg, ost, korv, te (hel kanna) färskpressade apelsiner, och nytt varmt bröd direkt från bageriet. Strålande sol, någon liten molntuss, och 24,9 grader. I morgon flyttar vi in till Plaka i Athen, och har bokat bord uppe på Likavitos för middag torsdag kväll. Först solnedgången över staden, och samtidig går fullmånen upp. Kommer att lägga in lite bilder på FB.
    Kramar tillbaka till er alla 3.
    C-G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s