Höstinspiration del 1

När hösten kopplar sitt grepp och mörkret kryper på så är det härligt att drömma sig bort bland vackra och sinnliga bilder som inspiration för den egna kreativiteten. Min väninna Sofia flyttade till Kuwait, via London och efter jobb som bl.a. designassistent, stylist, head of visual har hon nu tagit klivet fullt ut och jobbar med inredning – hennes underbara blogg Stories By Sofia är full av fina fotografier på hennes olika projekt och från resor etc., härliga texter och smått och gott för de olika sinnena. Sublimt och stilsäkert.

www.storiesbysofia.com

En tanke på “Höstinspiration del 1

  1. Ping: Höstinspiration del 2 | jennysilverdotcom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s