Jag och Hamrén

Min coach för dagen Erik Hamrén, jag vet – det låter helt overkligt – men saken är den att jag blev inbjuden till ett förmiddagsseminarium: Hjärntillskott av min vän Malin på Bestseller. En fantastiskt inspirerande start på dagen där Anna Dyhre väldigt underhållande pratade om employer branding, Göran Adlén mycket smittande predikade om hur man blir framgångsrik utan pengar och Hamrén, som inte stod still en sekund, om hur attityden bestämmer prestationen. Tog med mig min glada väninna Gretchen, och vi fick båda en kick trots den tidiga starten på dagen. Jag gillade särskilt Hamréns filosofi om teambuilding genom bla kramar – hugg tag i en kollega imorgon vetja och kom till Incontro på After Work så ska vi fira in helgen med en omfamning och klackarna i taket. Kl 19 gästar jag Joel på scenen. Puss å KRAM 🙂

Jag kramas med Hamrén

Jag kramas med Hamrén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s