Skogås Lirar

Ett av få tillfällen att komma och lyssna till mig och det grymma bandet när vi gör Monica-plattan live!

Vi spelar i Skogås Centrum/Huddinge på lördag den 27/9 kl 12.30-13.30.

Det är ju få ställen som har möjlighet att boka ett helt band med den här typen av musik, så jag är överlycklig varje gång jag får chansen att ta med mig ett gäng fantastiska musiker och spela Monicaplattan livs levande. Så som musik helst ska va. Om jag får önska och bestämma 🙂

Hoppas vi ses, du är hjärtligt välkommen!

pok, Jenny

knäppingsborg

senast det begav sig, i Norrköping, på mysiga Knäppingsborg i Augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s