Vilket utbud!

SVT fortsätter leverera kvalitetsprogram: Björk möter David Attenborough i en spännande diskussion om musikens natur och vice versa – två upptäcktsresande som jämför mönster och byggstenar. Hör också neurologen Oliver Sacks beskrivning av hur musik påverkar våra hjärnor. Kanske lite mustigt en lördagkväll – perfekt en sen söndag eftermiddag!

Sedan Lars Von Triers Melancholia med de vackraste första tio minuter i en film någonsin. Kanske kan man sedan egentligen vara utan denna tjusiga beskrivning av ångest som filmen är, men vackert är det som sagt. 

http://www.svtplay.se/video/1476161/bjork-attenborough-och-naturen 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s