Min gapiga granne håller bebisen vaken

Grannen är skogstokig! Eller åtminstone mer än lovligt självgod och ger full hals titt som tätt. Högt skrålar han; flera gånger om dagen med gitarr, utan gitarr, hela låtar, halva låtar – inte illa men högt som sagt och jag tänker irriterat ”men vilken jäkla idiot till att hålla på – han är som en inkarnation av Ugglas Trubaduren. Vad är det för en fjant som ALDRIG kan hålla tyst?”. Vi har ju fått låna en superfin lägenhet tack vare Boris teaterjobb, med kakelugnar, tackstuckaturer och -målningar men väggarna är tunna som papp och grannens sång hörs mer än önskvärt tydligt i vårt sovrum – vilket gör att bebisens sömn blir rejält störd i perioder. Har tänkt att fortsätter det såhär måste jag gå in och vi får sätta upp ett rep-/sovschema. Så igår när jag och Marloe är på väg ut och stannar till i gathörnet för att se till att vantar och mössa sitter som det ska ser jag en kille titta ut genom porten och ta emot en hämtmatlåda: det är ju Kevin Walker i årets Idolfinal (hela Sundsvall är tapetserat med löpsedlar på sin fotbollsspelande sångstjärna). Jahaaa, då förstår jag plötsligt och kan alltså avslöja att juryns anmärkning att han inte övar mao inte stämmer: killen repar visst, och jättemycket, så det så!

Go Kev! Annars får jag lägga till lite coaching efter att vi fixat till det där schemat för så här kan vi ju inte ha det.

Kevin-Walker-1

 

bild från aftonbladet.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s